Pengedar Shaklee Ampang & Cheras


Assalamualaikum wbt. Saja nak INTRO pasal diri sikit. 
Jika anda sedang mencari pengedar shaklee di sekitar Ampang, Cheras dan Sentul, anda boleh hubungi Eyra dan Eyra akan hantar terus kepada anda atau boleh wasap Eyra di


Kalau uols duduk luar dari kawasan yang saya cakap tu, Eyra juga menyediakan perkhidmatan poslaju ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Anda juga layak mendapat konsultasi secara percuma dari segi cara pengambilan dan sebagainya. Selepas pembelian anda akan menerima sesi follow up percuma juga dari Eyra. 


BILA SAYA START AMBIL VITAMIN SHAKLEE?

Bulan tak ingat, tahun 2014 kot. Sebab masa ni roomate Pengedar Shaklee. Time tu nak diet sama-sama, so kawan ni suggest set slimming (LECITHIN + ALFALFA). Masa ni makan set slimming ni + control makan + buat low carbs diet dapatlah turun lebih kurang 10kg.. banyakkan.. hihihihi..

Lepas tu boleh pulak berat maintain je. Apa lagi, start la makan HEAVY sikit. Bila da start makan manis balik, dia taknak berhenti.. tu yang terjadinya kejadian berat OVERWEIGHT hingga kini.. hahahah..

KONSISTEN DENGAN VITAMIN SHAKLEE

OK.. berbalik pada vitamin yang saya amik tadi, Eyra teruskan dengan ESP Shaklee, Vitamin C dan Vitamin E untuk hilangkan parut kt muka.. Time tu nak kawin.. kena lah kasi cantik sikit kan.. ☺

Bila da konsisten makan SET KECANTIKAN ni, Eyra dapat rasa kulit muka ni makin moist gitu. Tapi yang penting kena minum air masak banyak jugak tau. Baru lah dapat detox dengan baik..

Kalau nk cerita satu-satu vitamin yang Eyra ambik, bosan pulak korang baca nnt kan.. so, eyra pendekkan cerita..

Eyra ambik:

○ Vitamin C - hilangkan parut, kuatkan imun badan, kurang bersin (RESDUNG)
○ Vitamin E - hilangkan parut, untuk suami (set kesuburan)
○ GLA Complex - untuk hormon (usaha untuk pregnant)
○ B COmplex - tenaga
○ ESP - nak diet, bagi rasa kenyang berpanjangan
○ Omega Guard - elak asma
○ Vivix - untuk suami (kurangkan hisap rokok)
○ Garlic - antibiotik semulajadi
○ Peppermint Ginger - buang rasa angin dalam badan
○ Alfalfa Complex - buang toksik dalam badan
○ Lecithin - buang lemak
○ Ostematrix - elak kejang kaki waktu tidur

Banyaknyaaa.. tapi bukanlah Eyra makan sekaligus tau.. Ada cara pemakanan dia.. Nak tau kenalah wasap Eyra..



~NURUL NADZIRAH ABDUL SHUKOR~

:: Cikgu Sekolah
:: Suka bisnes
:: wife to Abdul Nizam bin Malik
:: Married : 010515


Ni masa nikah di Masjid Az-zubair Cheras pada 010515

Malam Berinai pada 020515


Outdoor photoshoot 090515

p/s: Selamat Berkenalan semua..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...